Beoordelingen

8,0
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
8,4
Comfort
8,0
Locatie accommodatie
7,5
Faciliteiten
7,7
Personeel
8,2
Waar voor uw geld
8,1

Beoordelingen

    Diana
    nl

    Beoordelingsscore

    6,7
    15 maart 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl

    Beoordelingsscore

    5,8
    25 februari 2018
    Beperkt ontbijt. Gehorige kamers. Hard bed.
    Grote ruime kamer
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    29 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Jan Pieter
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    14 oktober 2017

    Uitstekend

    Mooie grote kamer met een uitstekend bed aan de achterkant van het gebouw, dus rustig. Uitstekend, groot ontbijtbuffet inbegrepen. Hoewel het hotel in een buitenwijk ligt, brengt bus 40 je in 15 min. naar het centrum. Overigens, taxi's zijn spotgoedkoop. Vriendelijke mensen aan de receptie.
    Gunther
    be

    Beoordelingsscore

    6,2
    11 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Daniël
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    26 augustus 2017
    Er is helaas geen lift aanwezig. Volgens mij is dat in Roemenië meestal zo maar wellicht iets om rekening mee te houden.
    We hadden een heerlijke kamer, veel groter dan we hadden gedacht. Vooral het balkon was heel erg groot. Het hotel bestaat uit twee gebouwen, ons gebouw leek heel nieuw, het andere gebouw zag er overigens ook prima uit. Klein probleem met een lekkage in de badkamer maar dat werd verholpen. Ontbijt was ook prima, voldoende opties. Zelfs de WiFi werkte probleemloos, dat heb ik nog niet vaak meegemaakt. Prima hotel voor een goede prijs.
    Jan D.
    nl

    Beoordelingsscore

    5,8
    8 augustus 2017

    Ik ga hier niet meer terug komen.

    Het ontbijt was heel summier. Het deel van het ontbijt, wat warm diende te zijn, was koud. Eieren, worstjes enz. Het was er heel warm en niets lag in een gekoelde ruimte. Het was niet een lekker ontbijt. Je was bang om er van te nuttigen.
    kathelijne
    cz

    Beoordelingsscore

    7,5
    4 augustus 2017
    de lift was defekt en moesten met koffer 2 verdiepingen naar boven.
    ontbijt niets speciaal. kamers net.
    Madelon
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    1 juli 2017

    Heerlijk hotel

    Locatie was wat moeilijk te vinden.
    We konden bij het ontbijt heerlijk buiten zitten en tot onze grote verrassing hadden we een heel groot dakterras met stoelen bij onze kamer
    Stefan
    nl

    Beoordelingsscore

    5,0
    28 juni 2017

    Drama in drie bedrijven

    Het verblijf begon dramatisch. We hebben een Superior Suite via booking.com gereserveerd, maar toen we arriveerden kregen wij een andere kamer. Zo'n 20 vierkante meter kleiner, geen bad en geen terras. Naar de receptie gelopen om het (super vriendelijk) uit te leggen. De jongen van de receptie ging de general manager bellen, maar deze was onbereikbaar. We zouden op de hoogte worden gebracht. Terug naar de voorlopige kamer. Drie kwartier later (al twee uur na de aankomst) nog steeds niets gehoord. Terug naar de receptie. De jongen zegt, dat ze bezig zijn met iets anders op dit moment en dat ik zijn situatie moet begrijpen (?!). En dat onze kamer bezet is (!!!). Toen ik vroeg waarom hij het pas na twee uur zegt zei hij "I didn't know you had a reservation for this room". Wat?! "But I've showed you my reservation!" En toen brak mijn klomp: "Yes, but I didn't look" Geen woorden. Niemand wist wat, we konden de manager niet bereiken en niemand van het personeel kon ons helpen. Het was al laat in de avond, we reisden met een peuter van drie die naar bed moest, dus we hebben deze kleinere kamer geaccepteerd. De volgende dag weer geen contact met de manager en weer hetzelfde verhaal, maar wel een extra info: onze oorspronkelijke luxe kamer werd voor een lange periode geboekt (terwijl we voor slechts 3 nachten zouden komen). En toen werd alles plotseling duidelijk. Maar niet per se klantvriendelijk. Wel belachelijk. Nog steeds geen excuses aangeboden, helemaal niets, nog steeds beschouwd als een stelletje rare mensen die steeds iets willen van deze arme zielen bij de receptie! Uiteindelijk hoorden wij "Okay, you will get a discount". Oh yay, echt waar?! 20% off van de originele prijs van deze kleinere kamer, terwijl het wel veel goedkoper stond op booking.com.
    Het hotel is wel schoon. De taxi's (heel goedkoop en snel) staan letterlijk naast de ingang, de locatie is goed.
    Wilhelm
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    21 juni 2017

    Verblijf was gerelateerd naar de prijs prima. Zoals gezegd er zijn wat verbeterpunten.

    Bij de receptie een plattegrond van de stad en wat meer info over wat er zoal te doen is. Bij.v. folders.
    Koffie moet je steeds vragen. Selfservice zou fijner zijn. Ontbijt was verders prima.
    kelvin
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    5 juni 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Roy
    nl

    Beoordelingsscore

    6,2
    23 mei 2017

    Goed hotel maar kan beter

    Schimmel in de badkamer. Wifi was matig. Ontbijt was goed maar niet veel keuze.
    Mooi zitje om buiten te zitten. Parkeergelegenheid was goed. Ruime kamers.
    Jolien
    be

    Beoordelingsscore

    5,8
    22 maart 2017
    Onvriendelijke personeel die heel de tijd zat te zuchten als je iets vroeg.
    Het hotel heeft een prachtige tuin.
    George
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    14 februari 2017

    prima hotel om te verblijven, aanrader!

    persoonlijk vond ik het matras niet fijn, kreeg er rugpijn van
    prima en zeer uitgebreid onbijt buffet. Zeer ruime kamer, alles netjes en schoon. heel vriendelijk personeel.
    Rooijackers
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    9 oktober 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    BFCM
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    12 augustus 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    George
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    8 juli 2016

    Of All places Timisoara..??? YES WHY NOT !!!

    Eigenlijk NIETS..!!
    Imperial is een perfect gelegen hotel, om als startpunt te dienen voor een aantal dagen Timisoara. Naast de uitstekende gastheer (General Manager) is het personeel uiterst vriendelijk en voorkomend. Kamer is ruim, bed ligt heel goed en dit alles in een zeer rustige omgeving. Met OV (bijna naast de deur) ben je voor 2Lei in zeer korte tijd in het cenrtum. Kortom bijna perfect....
    matthijs
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    17 mei 2016
    Toilet stonk soms. Bedden waren niet echt comfi
    Het was schoon
    Peter
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    25 april 2016

    Voor herhaling vatbaar

    Er was wat achterstallig onderhoud in de badkamer. Niet functioneel beperkend.
    Erg goed ontbijt. Kamers wat gedateerd, maar zeer goede prijs en vriendelijke personeel